Om nettstedet

Stamsund.no er en portal for Stamsund i Lofoten. Målet med nettsiden er å opplyse lokale så vel som tilreisende om alt Stamsund har å by på, fra kulturelle begivenheter til aktiviteter, opplevelser og severdigheter. Vi tror det er viktig å samle så mye informasjon om stedet som mulig på en plass, og å presentere det til folket på en oversiktlig og opplysende måte.

 

Stamsund har mye å by på, enten du bor her fast eller bare er på besøk. I samarbeid med lokalsamfunnet ønsker vi å stimulere til et voksende kultur- og reiseliv, og vi håper at dette er noe både individer og bedrifter kan være tjent med.

 

Vi håper at samfunnet kan bidra med bilder, tekst og innspill, og at vi sammen kan skape et levende nettsted der folket kan samles for å dele bilder, historier og nyheter på en fargerik og spennende måte. Kontakt oss gjerne dersom du har noe du ønsker å formidle, til oss eller til de som benytter seg av nettstedet.

 

Velkommen til Stamsund!

 

Visaga DA har opphavsrett til dette nettstedet (og alle tilknyttede nettsteder) og innholdet på nettstedet (og alle tilknyttede nettsteder). All bruk av innhold i kommersiell hensikt skal avklares med Visaga DA. Innhold kan leses, printes og kopieres fritt til privat bruk. Endringer i innhold er ikke tillatt. 

Stamsund.no er utviklet av Visaga DA.
Banner
Banner
Kalender - Stamsund på nett

Kalender

Ingen arrangementer… Du kan legge inn arrangementer her. Alternativt kan du konktakte oss om du har forslag!

#Stamsund på instagram - Stamsund på nett

#Stamsund

#Stamsund på FaceBook - Stamsund på nett

#Stamsund